Рулонні гаражні ворота для приватних володінь і виробництв

Рулонні гаражні ворота для приватних володінь і виробництв

Відходять у минуле незграбні залізні ворота, які не тільки незручно було відкривати-закривати, але і догляд за ними вимагав постійних зусиль: фарбування тощо. Сучасні ж рулонні гаражні ворота міцні і надійні, легкі в управлінні, добре поєднуються із загальним оформленням приватної садиби або виробничих будівель. До того ж, рулонні гаражні ворота дуже компактні і не вимагають додаткового простору, як ворота зі стулками.

Рулонні ворота встановлюють на в’їзді у двір садиби, а також на гаражний отвір. Вони являють собою міцне полотно, яке виготовлено таким чином, що при піднятті намотується на вал, укріплений над гаражним отвором, з боків отвору монтуються направляючі для руху полотна.

Полотно для воріт виготовляють зі сталевого оцинкованого профілю і фарбують стійкою полімерною фарбою, колір якої замовник може вибрати відповідно дизайну будівлі. Міцність такого профілю гарантує надійний захист приватних володінь і гаражів від злому.

Автоматичне управління рулонними воротами дозволяє дистанційно задавати будь-який рівень підйому воріт. Для випадків з перебоями електрики передбачений аварійний механічний підйом воріт.

Замовити рулонні гаражні ворота можна різних розмірів, шириною до 4м.

Менеджери компанії Жалюзі-Сервіс готові проконсультувати замовника щодо моделей і виробників рулонних гаражних воріт, видів автоматичного управління, а також прорахувати ціну гаражних воріт.

Контакти