Захисні ролети — які вибрати?

Захисні ролети — які вибрати?

Ні в кого вже не виникає сумніву щодо переваги захисних ролет над застарілими гратами. Тепер вже більш актуальним є питання вибору певної модифікації ролет для конкретного приміщення.

Розглянемо кілька варіантів. Двері і вікна офісних і виробничих приміщень, особливо перших поверхів будинків, повинні бути надійно захищені. Максимальний захист – це ролети з екструдованого профілю, міцність і жорсткість якого обумовлена процесом його виготовлення.

Інший вид профілю виготовляється з алюмінію методом роликової прокатки з пінозаповненням, що забезпечує не тільки захист приміщення, а й досить хорошу шумо- й теплоізоляцію. Установлення ролет, виготовлених з такого виду профілю, значно економить енергію на обігрів приміщення взимку і кондиціонування влітку, що наразі дуже актуально через підвищення цін на енергоносії.

Також треба уважно підійти до вибору механізмів керування ролетами. Можливе як ручне, так і автоматичне керування ролетами. Якщо ролети виготовлені з пінозаповненого профілю і закривають невеликі отвори, для управління може бути достатньо застосування ручного приводу. Якщо ж ролети виготовлені з екструдованого профілю, вони досить важкі і потребують автоматичного управління. Автоматичні приводи також актуальні, якщо є необхідність регулювання освітлення, температури в приміщенні, а також створення імітації присутності господарів.

Консультації з будь-якого питання щодо найкращого вибору та використання захисних ролет ви можете отримати від менеджерів компанії Жалюзі-Сервіс.

Контакти