Жалюзі і ролети в Рівному

Жалюзі і ролети в Рівному

Виробництво жалюзі в Україні набуло широкого розповсюдження. І вже не тільки в містах з мільйонним населенням виготовляють якісні жалюзі, а й в менших обласних містах і подекуди і в районних центрах.

Місто Рівне, хоча і має населення в чверть мільйона, та не поступається давніми культурними традиціями найбільшим містам України. Тепер і в Рівному наша компанія-виробник жалюзі і ролет пропонує мешканцям цього красивого затишного міста якісні жалюзі і ролети багатьох різновидів. Це і традиційні горизонтальні жалюзі з алюмінію і пластику, і вертикальні жалюзі широкої палітри кольорів, рулонні штори і штори ніч-день, дерев’яні жалюзі і бамбукові рулонні штори.

Широкий асортимент штор Бріз порадує своєю різноманітністю кожну романтичну натуру, що завжди намагається зробити своє помешкання фантазійно-вишуканим і незвичайним, а бамбукові і джутові ролети стануть в нагоді прихильникам східного стилю в інтер’єрі.

Також компанія пропонує своїм клієнтам потужні металеві захисні системи: це і захисні ролети на вікна і двері, які можна встановлювати як зовні, так і всередині приміщення, це і рулонні гаражні ворота, які не тільки захистять ваш гараж і автомобіль, а й порадують вас легкістю експлуатації.

Наша компанія швидко і якісно виконує замовлення, а також надає гарантію на довготривалу експлуатацію жалюзі і ролет.

Також ми пропонуємо оптовим замовникам підтримку в бізнесі і низькі ціни на жалюзі, ролети і захисні системи.

Контакти